Ajuts del Consorci Metropolità

Ajuts del Consorci Metropolità 2021

S’ha aprovat el programa d’ajuts per fomentar i regular les actuacions en matèria de rehabilitació d’habitatges privats existents a l’àrea metropolitana de Barcelona. La finalitat dels ajuts del Consorci Metropolità de l’Habitatge és fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació, la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat, per tal d’incidir en la qualitat de vida dels ciutadans, la millora de les condicions d’habitabilitat i la millora del paisatge urbà.

En quant a les millores energètiques i de sostenibilitat seran subvencionables les actuacions destinades a la millora de la sostenibilitat energètica, com són:

  • La millora de l’aïllament de l’habitatge per optimitzar la demanda energètica i assegurar el confort acústic.
  • La incorporació de proteccions solars en les obertures.
  • El canvi de tancaments (finestres, portes de sortida a balcons, altres tancaments exteriors practicables).
  • La substitució de làmpades i lluminàries per altres de major rendiment energètic, il·luminació LED, entre d’altres.
  • La instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

La quantia màxima de les subvencions a concedir per habitatge serà del 35 % del cost subvencionable, fins a un màxim de 5.000 euros.

El termini de presentació de la sol·licitud d’ajuts i de la corresponent documentació s’obre el dia 1 de febrer de 2021 i finalitza el 31 de desembre de 2021.

Per a mes informació, consulta la pàgina web del Consorci Metropolità de l’Habitatge:

https://www.cmh.cat/web/cmh/ajuts/programes/programa-habitabilitat-2021

Si compleixes amb els requisits i vols canviar les teves finestres, portes o persianes, contacta amb nosaltres i demana’ns pressupost, nosaltres t’ajudarem amb el procés de la sol·licitud.

Així doncs: aprofita els ajuts per a renovar les teves finestres a Factoria Canabal, per unes més eficients tèrmicament i acústicament.

ajuts-consorci-metropolita