Nous ajuts per a la renovació de finestres

Ajuts del Consorci Metropolità de l’Habitatge.

El 21 de gener de 2019 entra en vigor una nova convocatòria d’ajuts per a l’adequació de l’habitatge. L’objectiu del Programa és oferir subvencions a fons perdut per a actuacions d’adequació i obtenció de l’habitabilitat en habitatges individuals o unifamiliars de l’àrea metropolitana.

Es subvencionen actuacions destinades a la millora de la sostenibilitat energètica com són la millora de l’aïllament de l’habitatge per optimitzar la demanda energètica i assegurar el confort acústic; la incorporació de proteccions solars en les obertures; el canvi de tancaments (finestres, portes de sortida a balcons, altres tancaments exteriors practicables);la substitució de làmpades i lluminàries per altres de major rendiment energètic, il·luminació LED.

L’habitatge ha de haver estat construït abans de l’any 1996, ser de titularitat privada i constituir el domicili habitual i permanent dels seus propietaris o arrendataris en totes les fases del procediment.

Amb caràcter general, la quantia màxima de la subvenció no podrà superar el 40% del pressupost subvencionable, ni l’import de 3.000 euros. En cas que l’habitatge s’incorpori a la Borsa local de lloguer aquesta quantia màxima serà de 6.000 euros. A efectes del càlcul de la subvenció no s’inclouran impostos, taxes o tributs.

Aprofita els ajuts i renova les teves finestres a Factoria Canabal, per unes més eficients tèrmicament i acústicament.  T’ajudarem amb el procés de la sol·licitud. Per a mes informació consulta la pàgina web del Consorci Metropolità de l’Habitatge:

http://www.cmh.cat/web/cmh/ajuts/programes/programa-habitabilitat-2018

Estem renovant la nostra exposició de finestres

Una exposició ha de ser un espai idoni on els clients experimentin amb el producte que vénen a conèixer. Les finestres ofereixen una gran varietat de possibilitats per escollir i la finestra perfecta és diferent per a cadascun. A més, és una inversió que ha de durar dècades.

Es per això, que nosaltres volem acompanyar-los pas a pas en la seva elecció, perquè puguin trobar la millor solució que satisfaci les seves necessitats i exigències.

 

Celebrem la setmana de l’energia

Volem celebrar la setmana de l’energia regalant el check-up de finestres Finstral. Aquest check-up és una eina que ajuda a saber en quin grau d’aïllament es troben les finestres que teniu actualment.  Amb unes petites comprovacions,  podreu esbrinar:
-La quantitat de pèrdua de calor
-Els decibels que s’estan reduint
-Si són hermètiques
-Si són segures

Per què pensem que és important realitzar aquest test?
Perquè gairebé el 30% de l’energia utilitzada per a la calefacció o aire condicionat es perd degut al deficient aïllament de les finestres.
Perquè segons l’OMS el soroll és la segona amenaça per a la salut pública.
Perquè el 80% dels robatoris en les llars es produeixen per les finestres.
Perquè el 50% de totes les finestres en Europa tenen més de 20 anys.
I perquè en el nostre pais més del 80% no compleixen amb les exigències actuals en quant a eficiència energètica, qualitat i seguretat.

El nostre estand de finestres del 16 al 30 d’abril a l’Illa Diagonal

El nostre estand ja està preparat en el centre comercial l’ Illa Diagonal. Del 16 al 30 d’abril podeu venir a visitar-nos, a la planta -1 davant del Fnac
Un any més, durant l’última quinzena d’abril, ens trobareu al’ Illa Diagonal on hem muntat un petit estand amb finestres. Les mostres que hem portat aquest any són:
La finestra Top 90 de pvc en color blanc i amb la cortina veneciana a l’interior de color plata.
La sèrie Ligna, fusta per la part interior i pvc o alumini per l’exterior. També podreu veure l’opció de la fulla oculta, disseny minimalista que proporciona la màxima llum a l’interior dels espais.

També us presentem les novetats de Finstral:
La sèrie ProRes que és un material constituït per pvc reciclat i la pela de l’arròs, un producte natural que es descarta de l’agricultura. D’aquesta manera s’obtenen unes finestres especialment respectuoses amb els recursos i alhora amb el medi ambient. També podreu veure la sèrie Cristal, un model de finestra i balconera on el perfil de la fulla desapareix per complet de manera que només es veu superfície de vidre. El disseny tècnicament més avançat sense perdre l’aïllament necessari.

Com sempre podreu comprovar in situ la diferència de transmitància que hi ha entre el vidre doble i/o triple baix emissiu i el doble normal. Quedareu sorpresos de com es perd l’energia a través de la superfície del vidre i entendreu la importància que tenen per aconseguir un gran estalvi .

I per celebrar Sant Jordi us regalarem un punt de llibre i el check-up de finestres Finstral.
Així que ja teniu  molts motius per fer-nos una visita.
US ESPEREM!!

 

Ens renoven el Certificat de muntatge de finestres

Un any més, l’Institut Rosenheim d’Alemanya ens ha renovat el Certificat de Muntatge de Finestres Finstral. Això vol dir que:

Primer de tot, les seves finestres i portes s’ instal·laran d’acord amb les directrius oficials del manual de muntatge. Es a dir, es realitzaran segons les avançades tècniques europees.
D’altra banda, els nostres instal·ladors participen en cursos periòdics de formació, amb la qual cosa estan sempre formats tècnicament i amb la major professionalitat.
Finalment, només un muntatge realitzat de manera professional garanteix un segellat òptim i una gran hermeticidad. Això suposa aconseguir uns excel·lents valors d’aïllament tèrmic
i acústic i per tant una major eficiència durant molts anys.

Nombre de paraules: 91.

Dissenyem i realitzem tancaments de terrasses amb el màxim aïllament i confort

Vols tancar la teva terrassa?

Si és així, visualitza aquest video. Trobaràs imatges d’alguns tancaments de terrasses que hem realitzat. Un munt de possibilitats per escollir. Per exemple:

  • Corredisses
  • Practicables
  • Plegables
  • Vidres de baixa emissivitat
  • Vidres de protecció solar
  • Cortina interior
  • Panells decoratius
  • Sostre de vidre
  • Sostre de pladur
  • Gran varietat de colors i textures

Els nostres tancaments de terrassa es caracteritzen per ser espais personalitzats i confortables, realitzats amb el màxim aïllament tèrmic i acústic possible.
Concerta una visita amb nosaltres i el dissenyarem conjuntament.

Les nostres portes d’entrada

Aquest Black Friday et fem un regal

Vine a recollir-lo per les nostres botigues

 

Ajuts per a l’adequació de l’habitatge 2017

Des d’avui, a través del Consorci Metropolità de l’Habitatge, es poden renovar les finestres, portes i persianes amb una subvenció del 50% del cost subvencionable, fins a 3.000€ .

http://www.cmh.cat/web/cmh/ajuts/programes/programa-habitabilitat-2017